Naši apartmani u Promajni (Makarska Rivijera)

Apartman Agava

Luksuzno opremljen apartman za 2+1 osobe

Apartman Mirta

Studio apartman za 2 osobe

Apartman Pinija

Apartman za 2+1 osobe

Apartman Pinija

Apartman Murtela

Apartman za 2+2 osobe

Apartman Rusula

Apartman za 2+2 osobe

Apartman Rusula

Apartman Lavanda

Apartman za 2+1 osobe

U neposrednoj okolici naših apartmana možete pronaći brojne restorane i kafiće te se zabaviti u noćnom životu na području cijele Makarske rivijere.

Sa druge strane ako više želite miran odmor, kao dio Makarske rivijere, Promajna osim lijepo uređenih apartmana, svojim posjetiteljima pruža ugođaj pravog malog mediteranskog mjesta, stvorenog za miran obiteljski odmor.

Planinski zrak koji sa sjevera dolazi sa planine Biokovo miješa se sa mirisom borove šume kojom Promajna obiluje. Duge šetnice uz čisti morski zrak posebno pogoduju ljudima s dišnim problemima.

Ukoliko želite istražiti okolicu, u blizini se nalazi mnogo turističkih atrakcija poput Nacionalnog parka Biokovo, splitske Dioklecijanove palače i mnogih drugih atrakcija.

Boravak u privatnom smještaju u Promajni pruža vam mogućnost da se opustite i uživate u ljepotama ovog djela Hrvatske na način koji vam odgovara. Ne propustite priliku za nezaboravno ljetovanje i rezervirajte svoj boravak već danas.

Prijava

Dragi gosti,

Vrijeme prijave u naš pansion moguće je svakim danom od 14:00 – 22:00 h. Ukoliko planirate doći nešto ranije od predviđenog vremena prijave, molimo Vas da nas o tome unaprijed obavijestite kako bi vam mogli reći da li je moguće je ostaviti auto i prtljagu u pansionu dok čekate ulazak u smještajnu jedinicu. Imate osigurano jedno parkirno mjesto po smještajnoj jedinici.

Po dolasku je potrebno predati putovnicu na recepciji kako bi Vas mogli upisati u evidenciju gostiju i prijaviti Vaš boravak kod nas.

Ukoliko sa sobom donosite bicikl ili neku drugu opremu, moramo Vas obavijestiti da iste ne možete unositi u smještajnu jedinicu. Predlažemo da nas o tome obavijestite prije dolaska, kako bi se mogli dogovoriti o mogućnosti skladištenja slične opreme.
Za sva ostala pitanja, slobodno nas kontaktirajte na kontakt podatke navedene na stranici.

Kućni red

Kako bi Vaš boravak i boravak ostalih gostiju u našem Pansionu bio što ugodniji i mirniji, pripremili smo kućni red. To su pisane preporuke za boravak u našem pansionu, koje se tiču odnosa prema inventaru, sigurnosti boravka, te buci u objektu. Nadamo se da ćete razumjeti i prihvatiti navedena pravila, obzirom da u kod nas odsjeda različita starosne skupine, ljudi izraznih država, s različitim kulturama, pogledima i običajima.

U slučaju kršenja kućnog reda, goste prvenstveno upozorimo, a ukoliko se nepoštivanje nastavi, uzimamo pravo gosta zamoliti da napusti naš pansion na dobrobit svih ostalih gostiju i u svrhu očuvanja imovine.

Preuzmite kućni red

Plaćanje

Prilikom rezervacije smještajne jedinice potrebno je uplatiti 20% akontacije na naš račun.

Nakon što izvršite rezervaciju, od nas ćete mailom dobiti točan iznos akontacije koji trebate uplatiti u roku od 2 dana kako bi vaša rezervacija bila potpuna. Nakon uplate, molimo Vas da pošaljete bankovnu potvrdu na mail adresu ivica@pansion-mlikota.com.

Na raspolaganju su Vam dva računa za uplatu, pa možete koristiti onaj koji Vam više odgovara:

Banka: Mainzer Volksbank e.g., Neubrunnenstr-asse 2, 55116 Mainz, Njemačka
Primatelj: Ivica Mlikota, Zagrebačka 42, 21323 Promajna, Hrvatska
Broj računa: 401493010
Broj banke: 55190000
IBAN: DE 59551900000401493010
S.W.I.F.T./BIC-Code: MVBM DE 55

Ili

Banka: Zagrebačka banka d.d.
Primatelj: Ivica Mlikota, Zagrebačka 42, 21323 Promajna, Hrvatska
IBAN: HR1823600003237667501

U slučaju otkaza rezervacije, akontaciju zadržavamo, osim u iznimnim okolnostima.

Plaćanje preostalih 80% vršite po dolasku u naš pansion.